I probably haven't learned English correctly yet - but I'm sure I can help you.

Want to be famous, successful, happy or rich? - There is a secret that will help in this!
Sometime the kings were famous. Then the scientists were the famous people. Fifty years ago, everyone was a singer or an actor. Today they talk to ordinary people on television, on radio, in a newspaper. Why aren't you that? Would you like to be known? There is a secret that helps. Read this blog every day. Every day the tiny details of the secret will be discussed. Want to know more? Do you want to get to know the secret quickly and easily? It is possible!
The secret can help you become famous. The secret can help more people read your blog. The secret can help you reach your goal easily and quickly.

1.02.2023

Legyél onlione nyomozó

 Legyél online nyomozó

Ez egy online játék. Téged is várunk, hogy bekapcsolódj. Sajnos az online játékban nem vehet részt túl sok ember. Egy-egy csoportba csak meghatározott számú játékost kapcsolok be. Siess jelentkezni, hogy ne maradj le. 

A játék lényege: A helyszínelők elkészítik a helyszíni jegyzőkönyveket. A kihalgatótisztek elvégzik a kihalgatásokat és arról is jegyzőkönyvet készítenek. 

Ha jelentkezel a játékra nyomozónak, te mindezeket a jegyzőkönyveket megkapod. A jegyzőkönyvek átolvasása után készíts egy rövid vázlatot: Írd meg, hogy szerinted mi történt. Ennek folytatásában mond meg, hogy szerinted hogyan kellene folytatni a nyomozást. Kit kellene kihallgatni, hogy a kihallgatótisztek elvégezhessék a munkát. Ha már van gyanúsítottad, azt is megírhatod, hogy kicsoda, de azt is megteheted, hogy a nyomozásod érdekében ezt nem mondod meg. Legfeljebb javaslod, hogy hallgassák ki a gyanúsítottat.

A te értékelésedet a többi jelentkező nem tudja majd elolvasni. Csak ha az értékelésed szerint tovább szeretnél jutni és újabb személyek kihalgatását, alibik felülvizsgálatát kéred, ezeket a jegyzőkönyveket a többi nyomozó is megkapja, mint ahogy te is megkapod a többi nyomozó által kért munka során elkészült jegyzőkönyvet. A cél természetesen az, hogy találd meg a tettest, legyél olyan sikeres, mint Poirot, Miss Marple, Sherlock Holmes, vagy Columbo. 

Az internet és az online világban mindig a gyorsaké a szernencse. Legyél gyors és jelentkezz. Ha meggondolod magad, ráérsz később is lemondani, kilépni a játékból. 

Aki jelentkezik, az természetesen megkapja az első, már kész jegyzőkönyveket, hogy bele lásson a szövevényes ügybe. Nem számít, hogy férfi, vagy nú vagy. A nyomozásban segíthet a férfiak bátor következtetése és a nők női megérzése is. Lehetsz fiatal, középkoru, vagy öreg. Mindenki előnyben van. A fiatalok vagány következtetéseikkel, a középkorúak a megfontoltságukkal, az idősek a tapasztalatukkal.

Ha jelentkezni akarsz az online játékra, csak annyira van szükség, hogy elküldesz egy e-mailt a címemre: minsa.beer@gmail.com. A subject mezőbe ne felejtsd el beírni: jelentkezés az online játékra. Küld el azt  az e-mail címet, amelyre a jegyzőkönyveket várod.

Legyél nyomozó


No comments:

Post a Comment

Do you have an opinion? Write down here! You can help me with it.